Corona maatregelen

De oliebollen actie gaat door! U kunt ook dit jaar weer online oliebollen, appelflappen en appelbeignets bij ons bestellen zoals u gewend bent. Uiteraard nemen wij de nodige maatregelen om de actie corona-proof te laten verlopen. Deze lichten wij hieronder verder toe.

 

Bakken en inpakken van de oliebollen

Onze oliebollen worden ook dit jaar weer met zorg gebakken door bakker Paul Schalke. Bij het inpakken van de oliebollen, appelflappen en appelbeignets treffen wij de nodige maatregelen, waaronder het dragen van handschoenen en mondkapjes en het houden van voldoende afstand.

 

Bezorgen van bestellingen

Ook dit jaar kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten bezorgen op uw werk of thuis. Hierbij worden vanzelfsprekend de coronamaatregelen in acht genomen. Zo zullen we de bestelling voor de deur zetten, aanbellen en op 1,5 meter afstand erop toezien dat u uw bestelling in goede orde ontvangt.

 

Afhalen van bestellingen

Het afhalen van bestellingen is ook mogelijk. Er zal buiten een afhaalpunt worden gecreëerd waar u op een veilige manier uw bestelling af kunt halen. Mochten er meerdere personen tegelijk een bestelling af komen halen, dat kunnen zij plaatsnemen in een wachtrij.